arrow_drop_up arrow_drop_down

Hélène als spreker

Altijd praktisch en je krijgt met plezier nieuwe inzichten zowel offline als online

Ontdek meer

Persoonlijk leiderschap

Succesvol Jezelf leiden

Hoe maak je het verschil en blijf je staande in de snel veranderende wereld? Hoe blijf je gemotiveerd en zelf aan het stuur? Wat is de essentie van persoonlijk leiderschap?Gedragsverandering

Gedragsverandering zonder terugval

Wat maakt verandering zo’n uitdaging en wat zorgt voor effectief veranderen? Welke bewezen strategie helpt goede gewoontes te creëren en te breken met slechte gewoontes?


Leiderschap

Zinvoller leiderschap

Samen reflecteren, leren en verbeteren. Wat zijn de geheimen van succesvolle teams? Hoe zorgen we voor een duurzame en gezonde manier van werken? Hoe vergroot je de impact van jouw boodschap?

Niet zeker welk onderwerp het beste bij jullie past?

Succesvol Jezelf leiden 

In deze keynote gaat het vooral om bewustwording van je eigen patronen en gedrag. Hoe komt het dat jezelf leiden zo'n uitdaging is? Ontdekken dat je meer keuzes hebt, dan je vaak denkt. Hoe word je een betere versie van jezelf? De meest praktische manier om te veranderen wie je bent, is door te veranderen wat je doet. Je leert wat de essentie is van persoonlijk leiderschap en welke strategie je helpt om jezelf beter te leiden.

Gedragsverandering zonder terugval

We hebben allemaal te maken met uitdagingen in het leven. Op langer termijn hangt de kwaliteit van ons leven vaak af van de kwaliteit van onze gewoontes. Met dezelfde gewoontes krijg je dezelfde resultaten. Maar met betere gewoontes is er van alles mogelijk. Gedragsverandering is een lange reeks van kleine overwinningen en piepkleine doorbraken. Deze keynote gaat over wat niet verandert. Het gaat over de basis van menselijk gedrag. De basisregels waar je jaar na jaar op kunt terugvallen. Met een strategie om goede gewoontes te creëren en te breken met slechte gewoontes. Bereik meer met minder moeite.

Zinvoller leiderschap

Leiderschap maakt en vormt een organisatie. Daarnaast is leiderschap enorm in beweging. Medewerkers verlaten niet de organisatie ze verlaten hun manager. Kennis van je product of dienst is wat anders dan kennis van het menselijk gedrag. Iedere organisatieverandering is in eerste instantie een gedragsverandering. Hoe zorg je voor duurzame gedragsverandering en meer werkplezier? Wat als eenzaamheid op de loer ligt? Hoe krijg je je team mee in tijden van verandering? Wat maakt dat mensen ja zeggen en nee doen? 


Ervaringen over Hélène als spreker

Jos Burgers

         “ Hélène is een enthousiaste en energieke spreker. Zij doet dit op geheel eigen wijze met veel humor en boeiende boodschappen. De inzichten die Hélène meegeeft blijven je lang bij en veranderen je kijk op het (zakelijke) leven”                                                 

       

    

Joseph Oubelkas

   ‘Open, oprecht en authentiek. Hélène staat op het podium, kwetsbaar, als zichzelf en dat is de mooiste boodschap die gegeven kan worden!’                                                 

       

    
Marlies Last
‘Wat was het super! Erg herkenbaar en leerzaam!’


Femke van Zoggel
‘Superleuke, inspirerende en confronterende lezing echt van genoten!’