arrow_drop_up arrow_drop_down

Hélène als spreker

Bekijk welk onderwerp bij jullie past

Ontdek meer

Persoonlijk leiderschap

Succesvol Jezelf doen

Hoe maak je het verschil en blijf je staande in de snel veranderende wereld? Hoe blijf je gemotiveerd en zelf aan het stuur? Wat is de essentie van persoonlijk leiderschap?Gedragsverandering

Gedragsverandering zonder terugval

Wat maakt verandering zo’n uitdaging en wat zorgt voor effectief veranderen? Welke bewezen strategie helpt goede gewoontes te creëren en te breken met slechte gewoontes?


Leiderschap

Zinvol leiderschap

Samen reflecteren, leren en verbeteren. Wat zijn de geheimen van succesvolle teams? Hoe zorgen we voor een duurzame en gezonde manier van werken? Hoe vergroot je de impact van jouw boodschap?

Niet zeker welk onderwerp het beste bij jullie past?

Succesvol Jezelf doen 

In deze keynote gaat het vooral om bewustwording van je eigen patronen en gedrag. Hoe komt het dat jezelf leiden zo'n uitdaging is? Ontdekken dat je meer keuzes hebt, dan je vaak denkt. Hoe word je een betere versie van jezelf? De meest praktische manier om te veranderen wie je bent, is door te veranderen wat je doet. Je leert wat de essentie is van persoonlijk leiderschap en welke strategie je helpt om jezelf beter te leiden.

Gedragsverandering zonder terugval

We hebben allemaal te maken met uitdagingen in het leven. Op langer termijn hangt de kwaliteit van ons leven vaak af van de kwaliteit van onze gewoontes. Met dezelfde gewoontes krijg je dezelfde resultaten. Maar met betere gewoontes is er van alles mogelijk. Gedragsverandering is een lange reeks van kleine overwinningen en piepkleine doorbraken. Deze keynote gaat over wat niet verandert. Het gaat over de basis van menselijk gedrag. De basisregels waar je jaar na jaar op kunt terugvallen. Met een strategie om goede gewoontes te creëren en te breken met slechte gewoontes. Bereik meer met minder moeite.

Zinvol leiderschap

Leiderschap maakt en vormt een organisatie. Daarnaast is leiderschap enorm in beweging. Medewerkers verlaten niet de organisatie ze verlaten hun manager. Kennis van je product of dienst is wat anders dan kennis van het menselijk gedrag. Iedere organisatieverandering is in eerste instantie een gedragsverandering. Hoe zorg je voor duurzame gedragsverandering en meer werkplezier? Hoe krijg je je team mee in tijden van verandering? Wat maakt dat mensen ja zeggen en nee doen? 


Ervaringen over Hélène als spreker

Rianne Spelt
‘Veel dank voor de inspiratie maar bovenal de kwetsbaarheid en de stralende energie!’
Gea Bausch
‘Ik heb genoten van je lezing de kracht van succesvol jezelf zijn bij het UWV!’
Marlies Last
‘Wat was het super! Erg herkenbaar en leerzaam!’


Femke van Zoggel
‘Superleuke, inspirerende en confronterende lezing echt van genoten!’