Hélène als spreker en trainer

Altijd praktisch en je krijgt met plezier nieuwe inzichten zowel offline als online

Ontdek meer

Persoonlijk leiderschap

Succesvol Jezelf  Zijn

Hoe maak je het verschil en blijf je staande in de snel veranderende wereld? Hoe blijf je gemotiveerd en zelf aan het stuur? Wat is de essentie van persoonlijk leiderschap?Gedragsverandering

Gedragsverandering zonder terugval

Wat maakt verandering zo’n uitdaging en wat zorgt voor effectief veranderen? Welke bewezen strategie helpt goede gewoontes te creëren en te breken met slechte gewoontes?


Leiderschap

Zinvoller leiderschap

Samen reflecteren, leren en verbeteren. Wat zijn de geheimen van succesvolle teams? Hoe zorgen we voor een duurzame en gezonde manier van werken? Hoe vergroot je de impact van jouw boodschap?

Verbinding

De 6 geheimen van verbinding

Waarom is verbinding zo noodzakelijk?

Wat is de essentie van verbinding? Hoe blijf je in verbinding ook al ben je het niet met elkaar eens? Hoe kunnen we verbinding vergroten?

Ervaringen van deelnemers

Enthousiast en energiek

'Hélène is een enthousiaste en energieke spreker. Zij doet dit op geheel eigen wijze met veel humor en boeiende boodschappen. De inzichten die Hélène meegeeft blijven je lang bij en veranderen je kijk op het (zakelijke) leven' 

Jos Burgers

Kwetsbaar als zichzelf

‘Open, oprecht en authentiek. Hélène staat op het podium, kwetsbaar, als zichzelf en dat is de mooiste boodschap die gegeven kan worden!’                   

Joseph Oubelkas

Briljant

'Je was briljant, dat compliment geef ik niet zo snel. In 20 minuten weet je een publiek van 250 van begin tot het eind te boeien. Wat een impact. Je laat ons voelen hoe ongelofelijk wij geprogrammeerd zijn en onbewust handelen'

Peter-Paul Leutscher

Niet zeker welk onderwerp het beste bij jullie past?

Succesvol Jezelf zijn

Deelnemers worden op een interactieve manier bewust van hun automatische gewoontes en de impact van hun gedrag. Ontdekken dat je meer keuzes hebt, dan je vaak denkt. Hoe word je een betere versie van jezelf? De meest praktische manier om te veranderen wie je bent, is door te veranderen wat je doet. Je leert wat de essentie is van persoonlijk leiderschap en welke strategie je helpt om jezelf beter te leiden. Om Succesvol jezelf te zijn

Gedragsverandering zonder terugval

We hebben allemaal te maken met uitdagingen in het leven. Op langer termijn hangt de kwaliteit van ons leven vaak af van de kwaliteit van onze gewoontes. Met dezelfde gewoontes krijg je dezelfde resultaten. Maar met betere gewoontes is er van alles mogelijk. Gedragsverandering is een lange reeks van kleine overwinningen en piepkleine doorbraken. Deze inspiratie sessie gaat over wat niet verandert. Het gaat over de basis van menselijk gedrag. De basisregels waar je jaar na jaar op kunt terugvallen. Met een strategie om goede gewoontes te creëren en te breken met slechte gewoontes. Bereik meer met minder moeite.

Zinvoller leiderschap

Leiderschap maakt en vormt een organisatie. Daarnaast is leiderschap enorm in beweging. Medewerkers verlaten niet de organisatie ze verlaten hun manager. Kennis van je product of dienst is wat anders dan kennis van het menselijk gedrag. Iedere organisatieverandering is in eerste instantie een gedragsverandering. Hoe zorg je voor duurzame gedragsverandering en meer werkplezier? Wat als eenzaamheid op de loer ligt? Hoe krijg je je team mee in tijden van verandering? Wat maakt dat mensen ja zeggen en nee doen? Hoe zorg je voor verbinding?


Ervaringen over Hélène als spreker

Iedereen blijft aangehaakt

Ze neemt het publiek mee op een interactieve wijze, vol passie en in een tempo waardoor iedereen aangehaakt blijft. Hélène brengt informatie over op een authentieke manier, wat ontspant en prettig is als publiek.

Elles Achterhof 

Een cadeau 

Op zoek naar een cadeau voor medewerkers? Vraag Hélène voor de inspiratiesessie Succesvol jezelf zijn in tijden van verandering. De medewerkers van Cromstrijen praten enthousiast na over hun sessie: de persoonlijke manier waarop Hélène met haar koffer binnenstapt spreekt aan en nodigt uit mee te doen en mee te denken.

Grady Stoopendaal 
Flexibel inspelend

Vol enthousiasme neemt ze je mee op haar reis en zet je aan het denken. Gebruik jij jouw potentieel, ben jij succesvol jezelf? Hélène tovert diverse attributen uit haar koffer waardoor zij je op energieke wijze het door haar geleerde in de afgelopen jaren laat inzien. Inspirerend, en zeer flexibel inspelend op wat er in de zaal gebeurt.

Tessy Ernst

Wil je mij inhuren als trainer?

Wil je een workshop, training of masterclass voor jouw organisatie organiseren? Neem dan contact op. Ik bespreek graag met je welke mogelijkheden er zijn en wat ik voor jullie organisatie kan betekenen.