Coaching door Hélène

Verruim je blik, ervaar verrassende mogelijkheden en ontdek andere oplossingen

Ontdek meer

100+

vrouwelijke professionals 

9

jaar coaching ervaring

50

jaar levenservaring

Realiseer groei door doelgerichte coaching met focus op:

Reflecteer zonder dat het mis gaat

Je bent een vrouwelijke professional en jezelf managen is best een uitdaging in deze dynamische wereld. Voor je het weet laat je je leiden door de waan van de dag en door anderen. Er ontstaat dan een conflict tussen je gedachten, gevoelens en je acties en daardoor weet je even niet meer hoe en wat. 

Weten wie je bent, wat je wilt verbeteren en waar je nu staat, vraagt om zelfreflectie. Alleen daar gaat het ook gelijk mis... je houdt  jezelf voor de gek. En je krijgt niet meer de reflectie die je hard nodig hebt, daardoor blijf je in hetzelfde cirkeltje ronddraaien.


Ervaar nieuwe inzichten

Soms heb je iemand nodig die je een spiegel voorhoudt, die je een zetje kan geven en die je inzicht geeft in het effect van je gedrag.  Die helderheid schept in de existentiële én praktische vragen waarmee je worstelt. Zodat je bewust wordt van je automatische geconditioneerde gedrag en er nieuwe mogelijkheden ontstaan. 

Ervaar de vragen die anderen je nog niet hebben gesteld. Leer van de opdrachten die je blinde vlekken oppoetsen. Ervaar hoe hardnekkige slechte gewoontes verdwijnen. 

Verbeter jouw impact in je leven

We gaan voor échte verbetering. Ik daag je uit om stil te staan bij wat je doet en het effect daarvan. Het is altijd praktisch en je kunt het gelijk toepassen. In 8 weken werken we in 4  live sessies aan dat wat jij wilt verbeteren of waar je inzicht in wilt hebben. Je brengt concrete situaties in en daar gaan we mee aan de slag.

Om te voorkomen dat je in oude gewoontes terugvalt krijg je na iedere sessie een persoonlijke opdracht. Tussendoor hebben we ook online contact. En er zijn (online) follow up mogelijkheden.

Door het coaching traject worden dilemma's opgelost en je krijgt meer grip op je privé leven, gezondheid en werk. Je krijgt een nieuwe leidraad zodat je met hernieuwd zelfbewustzijn en vertrouwen de te volgen koers kan uitzetten.

Ervaringen over Hélène als coach

Lisette Eilich- ondernemer

"Onbewust van mijn eigen 'blokkerende' gedachten en nooit er bij stilgestaan wat een coach voor mij zou kunnen betekenen, kwam ik bij Hélène. Met haar kennis van het onbewuste denken en haar liefdevolle, eerlijke aanpak om aan jezelf te werken heeft zij mij een spiegel voor gehouden, waardoor veel op zijn plaats is gevallen. Ik ben mij bewust geworden van mijn eigen gedrag en weet nu dat alleen ik dat stuk kan aanpakken. Ik sta nu veel zekerder in het leven, waardoor er balans is ontstaan tussen werk, privé en rust. Ik beveel iedereen Hélène aan als coach!"

Joan Saridin- teamleider

"Waardevolle coaching sessies hebben mij geleerd behoorlijk wat 'eigen' ruimte te creëren. Sommige situaties kun je niet veranderen, moet je ook niet willen veranderen, dus is een kwestie van hoe ga je ermee om. En dat heb ik geleerd van Hélène. Daarnaast ben ik, tijdens deze sessies, veel meer over mezelf, mijn karakter te weten gekomen, waar ik normaal niet bij stilsta. Dankbaar!" 

Diana van Laarhoven- ondernemer

“Je hebt me geleerd doelen te stellen. Daar ga ik me nu op richten. Zakelijk ben ik me bewust geworden waar mijn kracht ligt. Dat is mooi, maar mooier vind ik nog de tocht naar een beter zelfinzicht. Dank je daarvoor!”


Volg je eigen weg

Besteed je tijd goed voor een  leuker, gezonder en zinvoller leven. 

Kort en intensief

In 8 weken resultaat. In een dynamische omgeving met water en natuur. Wil je liever dat ik naar jou toekom? Ook dat is bespreekbaar.

Gelijk aan de slag

Geen lange wachttijden, je kunt gelijk aan de slag. 

Vinger  aaan de pols

Je krijgt optimale begeleiding, naast de gesprekken hebben we tussendoor ook online contact. 

Praktisch en doeltreffend

Ik beloof je mijn sessies zijn doeltreffend, praktisch, verrassend, het zorgt voor nieuwe inzichten en het verrijkt je leven.

Emotionele energie

Ik maak ook gebruik van mijn intuïtieve vermogen dat communiceert met jouw emotionele energie en dat zorgt voor extra inzichten.

Boek

Je ontvangt bij het traject ook mijn  boek Ken je mij? De kracht van succesvol jezelf zijn.

Gegarandeerde groei!

Je verbreedt je horizon en leert verrassende mogelijkheden of oplossingen zien. 

Wampie van Arkel

Advocaat

Expertise!

‘Hélène heeft een rugzak vol tools en weet steeds op het juiste moment er een uit te trekken waarmee je een diepere laag raakt, inzicht krijgt en handvatten hoe je het voortaan anders kan doen.’

Ik wil coaching door Hélène

arrow_drop_up arrow_drop_down