Persoonlijk Leiderschap

 De vaardigheid om succesvol jezelf succesvol te zijn 

300+
keynotes gegeven
2500+

deelnemers

300+
bedrijven

Persoonlijk leiderschap 
= Succesvol jezelf zijn

In deze snel veranderende wereld is het nog belangrijker dat je zelf de regie pakt. Dat je in actie komt in plaats van afwacht. Jezelf niet verliest in de waan van de dag en de druk van je omgeving. 


Daarvoor is persoonlijk leiderschap zo belangrijk. Het is een vaardigheid om jezelf te leiden.


Weten wie je bent of wilt zijn, wat je belangrijk vindt, wat je kunt en daar naar handelt. Dat is succesvol jezelf zijn.

'Je was briljant, dat compliment geef ik niet zo snel. In 20 minuten weet je een publiek van 250 van begin tot het eind te boeien. Wat een impact. Je laat ons voelen hoe ongelofelijk wij geprogrammeerd zijn en onbewust handelen'

Peter-Paul Leutscher

Verfrissend! Leuk en interactief. Veel raakvlakken bij verschillende onderwerpen. Het geeft je nuttige punten in een ander perspectief over wat je verstaat onder succesvol jezelf zijn.May Ng

‘Met duidelijke kennis van zaken en de gave zich humoristisch en kwetsbaar op te stellen nam ze alle toehoorders op een authentieke, inspirerende reis door het leven en de toekomst. Het was een voorrecht dit mee te mogen beleven.’

Gigi Bowmer - Pro Make Up Artist
ontwikkeling vrouwelijke ondernemers

Wat kun je verwachten?

De centrale vraag tijdens deze presentatie is, wat maakt dat Succesvol jezelf zijn zo'n uitdaging is en welke strategie helpt je zodat je bewustere en betere keuzes maakt? 

Aan de hand van bewezen theorie, herkenbare praktijkvoorbeelden, persoonlijke verhalen, beeldende metaforen en leuke experimenten krijgen de deelnemers steeds meer inzichten op wat Succesvol jezelf zijn voor hen inhoudt.

Na mijn presentatie zijn de deelnemers bewuster van hun valkuilen en door de inzichten kunnen ze beter en makkelijker succesvol zichzelf leiden.

Ervaringen over Hélène Oosterhuis als spreker

'Hélène is een enthousiaste en energieke spreker. Zij doet dit op geheel eigen wijze met veel humor en boeiende boodschappen. De inzichten die Hélène meegeeft blijven je lang bij en veranderen je kijk op het (zakelijke) leven' 

Jos Burgers

Helène weet met haar optreden het publiek op scherp te zetten. Grappig en inhoudelijk tegelijk had ze vanaf het begin tot het einde van haar optreden de aandacht van de aanwezigen. Die na afloop iets hadden om nog even over na te denken. Kortom, het optreden was heel geslaagd en echt een aanvulling op het programma.


Daniëlle van der Eerden - RegioPlus
Hélène houdt je een spiegel voor, inspireert, verrast en zorgt nog lang na haar optreden voor gespreksstof bij de koffie-automaat. Ze was gastspreker bij netwerkbijeenkomst 'Mensen kennen mensen' voor professionals werkzaam binnen 't sociaal domein in de gemeente Peel en Maas. Ook haar boek 'Ken je mij? is zéér de moeite waard als je de confrontatie met jezelf aandurft.
Marjolein Driessen-Geerlings

Een greep uit mijn opdrachtgevers

Staat jouw onderwerp er niet tussen? Neem contact op voor maatwerk

Hi! Ken je mij al?

Na twintig succesvolle jaren in de financiële wereld gooide ik in 2009 het roer om. Stapje voor stapje onderging ik de transformatie van denken naar voelen. Ik leerde mijn intuïtie te volgen en zag hierdoor nieuwe kansen die ik voorheen niet opmerkte. Ik ging van controle houden over mijn gevoel tot voelen wat mij controleert. Ik leerde mijzelf te laten zien en stapte uit mijn comfortzone. Kortom: ik werd succesvol mezelf.

Nu deel ik al jaren mijn kennis en ervaring als veelgevraagd spreker, trainer, coach en ondernemer. Ik stimuleer iedereen om de kracht van succesvol jezelf zijn te ontdekken.

Op zoek naar een cadeau voor medewerkers? Vraag Hélène voor de inspiratiesessie succesvol jezelf zijn in tijden van verandering. De medewerkers van Cromstrijen praten enthousiast na over hun sessie: de persoonlijke manier waarop Hélène met haar koffer binnenstapt, spreekt aan en nodigt uit mee te doen en mee te denken. Met een andere blik naar jezelf kijken is leuk en helpt, zeker in tijden van verandering.


Grady Stoopendaal

Hélène Oosterhuis heeft voor onze vereniging een inspiratiesessie gegeven "Succesvol je zelf zijn, hoe werkt dat?". Vol enthousiasme neemt ze je mee op haar reis en zet ze je aan het denken. Gebruik jij jouw potentieel, ben jij succesvol jezelf? Hélène tovert diverse attributen uit haar ‘Rotterdamse’ koffer waardoor zij je op energieke wijze het door haar geleerde in de afgelopen jaren laat inzien. Inspirerend, en zeer flexibel inspelend op wat er in de zaal gebeurt.
Tessy Ernst
‘De kracht van succesvol jezelf zijn’ bij Rabobank Rijn en Veenstromen plaats. Met een grote portie humor wist ze de dames voor bijna een uur te boeien met haar verhaal over ‘De kracht van succesvol jezelf zijn’. Haar verhaal ondersteunde ze door middel van attributen/symbolen die ze in een koffer mee bracht. Aan de hand van vragen en de tips van Helene konden ze elkaar inspireren. Dit zorgde voor veel interactie. De avond was een groot succes! Alle vrouwen gingen enthousiast, met een hoofd vol inspiratie naar huis.’


Jacqueline Steilberg - Marketing 

communicatie medewerker Rabobank

Ervaar hoe mijn events eraan toe gaan

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Wie Hélène hoort vertellen, hoort geen spatje zwaarmoedigheid, maar ziet de kwinkslagen in haar verhaal. Diep, met humor en openhartig, wat het bijzonder maakt en waardoor het beklijft.