Succesvol Jezelf - 1:1 Coaching

Verruim je blik, ervaar verrassende mogelijkheden en ontdek andere oplossingen

Ontdek meer

100+

vrouwelijke professionals 

10

jaar coaching ervaring

52

jaar levenservaring

Jezelf managen is best een uitdaging in deze dynamische wereld. Voor je het weet laat je je leiden door de waan van de dag en door anderen. Er ontstaat dan een conflict tussen je gedachten, gevoelens en je acties en daardoor weet je even niet meer hoe en wat. 


Je hebt iemand nodig die je een spiegel voorhoudt, die je een zetje kan geven en die je inzicht geeft in het effect van je gedrag. Zodat je bewust wordt van je automatische geconditioneerde gedrag en er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Wellicht herken jij je hier in..

 1. Je weet wel wat je wilt veranderen, maar je hebt genoeg excuses om het niet te doen
 2. Je perfectionisme zit jezelf en ook anderen in de weg
 3. Het lijkt dat je veel zelfvertrouwen hebt, maar in werkelijkheid is het anders
 4. Loslaten is wel een dingetje, zeg maar gerust een ding
 5. Je komt anders over dan je zou willen

Zodra jij succesvoller jezelf bent ..

 • Heb je meer vertrouwen in jezelf
 • Weet je wat echt je talenten zijn
 • Kun je beter omgaan met je emoties
 • Weet je wat écht belangrijk voor je is
 • Pak je weer de regie
Ja, dit zoek ik!

Wordt succesvoller jezelf door een doelgericht 
1-op-1 programma met focus op:

Reflecteer zonder dat je jezelf voor de gek houdt

Weten wie je bent, wat je wilt verbeteren en waar je nu staat, vraagt om zelfreflectie. Alleen daar gaat het ook gelijk mis... je houdt jezelf voor de gek.

Je krijgt niet meer de reflectie die je hard nodig hebt, daardoor blijf je in hetzelfde cirkeltje ronddraaien.

Dit heb ik nodig

Ervaren = doen

Weten en niet doen is niet weten. Door te ervaren wordt je bewust van je onbewuste sturing. Zowel op privé als zakelijk gebied.

Ervaar de vragen die anderen je nog niet hebben gesteld. Leer van de opdrachten die je blinde vlekken oppoetsen. Zie hoe hardnekkige slechte gewoontes verdwijnen. 

Ik wil doen

Ga voor échte verbetering met blijvend resultaat

Dit is meer dan coaching. Ik bied je een exclusief 1-op-1 programma waarbij jij, samen met mij als jouw coach, in 8 weken jouw leven gaat verbeteren.

Door het totale programma worden je dilemma's opgelost en je krijgt meer grip op je privéleven en werk.

Ik wil aan de slag

Dit is waarmee coaching jou gaat helpen

Kort en intensief

In 8 weken resultaat. In totaal 4 live sessies en aanvullende ondersteuning.

Follow up

Na het traject ontvang je 2 maanden gratis toegang tot de online community Succesvol Jezelf. 

Vinger  aaan de pols

Je krijgt optimale begeleiding. Tussendoor hebben contact op het moment dat jij het nodig hebt.

Praktisch en doeltreffend

Ik beloof je doeltreffende, praktische en verrassend sessies. Ze zorgen voor nieuwe inzichten en het verrijkt je leven.

Emotionele energie

Ik maak gebruik van mijn intuïtieve vermogen dat communiceert met jouw emotionele energie. Dit zorgt voor extra inzichten.

Boek

Je ontvangt bij het traject ook mijn  boek Ken je mij? De kracht van succesvol jezelf zijn.

"Onbewust van mijn eigen 'blokkerende' gedachten en nooit er bij stilgestaan wat een coach voor mij zou kunnen betekenen, kwam ik bij Hélène. Met haar kennis van het onbewuste denken en haar liefdevolle, eerlijke aanpak om aan jezelf te werken heeft zij mij een spiegel voor gehouden, waardoor veel op zijn plaats is gevallen. Ik ben mij bewust geworden van mijn eigen gedrag en weet nu dat alleen ik dat stuk kan aanpakken. Ik sta nu veel zekerder in het leven, waardoor er balans is ontstaan tussen werk, privé en rust. Ik beveel iedereen Hélène aan als coach!"

Lisette Eilich

Ondernemer

"Waardevolle coaching sessies hebben mij geleerd behoorlijk wat 'eigen' ruimte te creëren. Sommige situaties kun je niet veranderen, moet je ook niet willen veranderen, dus is een kwestie van hoe ga je ermee om. En dat heb ik geleerd van Hélène. Daarnaast ben ik, tijdens deze sessies, veel meer over mezelf, mijn karakter te weten gekomen, waar ik normaal niet bij stilsta. Dankbaar!" 
Joan Saridin

Teamleider

“Je hebt me geleerd doelen te stellen. Daar ga ik me nu op richten. Zakelijk ben ik me bewust geworden waar mijn kracht ligt. Dat is mooi, maar mooier vind ik nog de tocht naar een beter zelfinzicht. Dank je daarvoor!”

Diana van Laarhoven

Ondernemer

€ 1000,- excl. BTW

Gegarandeerde groei!

Het 1:1 coaching programma Succesvol Jezelf duurt in totaal 8 weken.


Inclusief:

 • 4 Live 1:1 sessies
 • Boek 'Ken je mij?'
Expertise!
‘Hélène heeft een rugzak vol tools en weet steeds op het juiste moment er een uit te trekken waarmee je een diepere laag raakt, inzicht krijgt en handvatten hoe je het voortaan anders kan doen.’

Wampie van Arkel

Advocaat

Warme persoonlijkheid
Na 8 weken gecoacht te zijn door Hélène ben ik nog meer mezelf geworden en durf ik hier naar te leven en het uit te dragen naar mijn omgeving. Hélène heeft een hele warme persoonlijkheid die ik nog niet eerder heb gevoeld bij een coach en dit heeft ze zeker aan mij overgedragen. Ik kwam met een concrete hulpvraag bij Hélène en daar wist ze op basis van haar eigen gevoel en intuïtie een passend traject van te maken. Door het stellen van de juiste vragen werd ik uitgedaagd om mezelf te doorgronden en raakte ze keer op de keer de kern van het probleem. Ik heb het tevens als heel prettig ervaren dat we eigenlijk altijd aan de hand van opdrachten te werk gingen, waardoor het voor mij heel visueel is geworden en ik dit nu in praktijk nog steeds kan toepassen.
Stefanie Hesselink

Demand planner

Hi! Ken je mij al?

Na twintig succesvolle jaren in de financiële wereld gooide ik in 2009 het roer om. Stapje voor stapje onderging ik de transformatie van denken naar voelen. Ik leerde mijn intuïtie te volgen en zag hierdoor nieuwe kansen die ik voorheen niet opmerkte. Ik ging van controle houden over mijn gevoel tot voelen wat mij controleert. Ik leerde mijzelf te laten zien en stapte uit mijn comfortzone. Kortom: ik werd succesvol mezelf.

Nu deel ik al jaren mijn kennis en ervaring als veelgevraagd spreker, trainer, coach en ondernemer. Ik stimuleer iedereen om de kracht van succesvol jezelf zijn te ontdekken.