Over Hélène Oosterhuis

Wees succesvol jezelf

Ik wil je meegeven dat:

De maatschappij is zo aan veranderingen onderhevig, we hebben zoveel mogelijkheden en prikkels dat we vaak geleefd worden in plaats van dat we onszelf leiden.

We raken uit verbinding met wat we écht belangrijk vinden of we weten niet meer wat belangrijk is.  We geven op als we weerstand of verwarring ervaren en vallen terug in oude beperkende gewoontes ook al gaat ten koste van onze gezondheid, geluk, werkplezier of relaties.

Je kunt alleen maar verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag, dat is namelijk het enige wat je direct en rechtstreeks kunt beïnvloeden en veranderen. Daar heb je je handen al vol aan. 

In deze tijd is het nog belangrijker om bewust te worden van de impact van je gedrag. Van hieruit kun je een positief verschil maken voor jezelf en je omgeving. 

Hoe beter je jezelf kent, hoe waardevoller je bent voor jezelf en een ander.


Het roer om

Na 20 succesvolle jaren in de financiële dienstverlening gooide ik in 2011 het roer om. Hier vroeg ik mezelf af: wat wil ik en doe ik niet? En geïnspireerd door juist die vraag ben ik nu een veelgevraagd trainer, coach en spreker. Daarnaast ben ik ook auteur van het boek ‘Ken je mij?’ een boek over persoonlijk leiderschap. Ik ben trots dat ik finalist zakenvrouw van het jaar in de BAR regio was. En dat ik spreker van het jaar ben geworden. Het mooiste blijft de reacties van degenen voor wie ik van betekenis ben geweest.

Wat anderen van mij vinden

‘Je hebt me geleerd doelen te stellen. Daar ga ik me nu op richten. Zakelijk ben ik me bewust geworden waar mijn kracht ligt. Dat is mooi, maar mooier vind ik nog de tocht naar een beter zelfinzicht. Dank je daarvoor!


Diane van Laarhoven

Ondernemer

‘Hélène houdt je een spiegel voor, waardoor je feilloos inzicht krijgt in je eigen gedrag. Zij laat je jouw sterke punten ontdekken en erkennen.’
Monique Londema

Financieel planner

‘Door jouw inzet en goede inzicht in communicatie heb je ons communicatief op een hoger niveau weten te brengen. Mede dank aan jouw inzet zijn we nog meer saamhorig geworden en raken we steeds beter op elkaar ingespeeld.’
Martijn Smit

Advocaat

Hélène is een geweldige coach die mijn vraagstuk naar een diepere laag heeft gebracht wat tot een diepgaande transformatie heeft geleid op alle fronten van mij leven. Dankbaar haar in 8 weken als coach te mogen ervaren en van haar te leren.

Drazenca Lekic

Intern begeleider

Voor de Kick-Off van de BDO Ladies Circle voor BDO Kantoren Alkmaar, Amstelveen en Utrecht nam Hélène Oosterhuis alle vrouwelijke collega’s mee in onderwerpen als persoonlijk leiderschap, mindset en gedragsverandering; succesvol jezelf zijn. Een enthousiast verhaal, met veel praktische tips! Bedankt Hélène voor de fijne samenwerking! 
Sanne van Eijs

Commercieel medewerker

Hélène heeft ons team geïnspireerd en geholpen betere presentaties te geven. Met praktische tips en met goed onderbouwde theorieën gingen we aan de slag; een succes! Iedereen heeft de dag met Hélène als waardevol ervaren. Vooral haar gave om de behoeften en wensen van de klant te inventariseren en daarop het programma aan te passen vond ik erg sterk.

Danielle Boonzaaijer

Directeur

Mijn kennis en ervaring

Ik houd me bezig met de onderwerpen gedragsverandering, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en verbinding. Ik ben gedragsexpert, International Certified NLP Trainer, Transpersoonlijk Coach en Counselar, Trainer in meerdere Brein Integratie Technieken en Systemisch Werken.


In mijn werk maak ik ook gebruik van sociale-en positieve psychologie, neurowetenschap en oude wijsheid tradities. Inmiddels heb ik al duizenden mensen mogen ontmoeten en bewust gemaakt van de impact van hun gedrag.


Ervaring is het grote voordeel van ouder worden. Persoonlijke ervaringen zorgen voor leerervaringen die je niet uit boeken of opleidingen kunt halen. Soms niet leuk en heel soms ellendig, maar zo verrijkend en een bron van inspiratie die ik graag gebruik.


Mijn motto: "Wees vooral succesvol jezelf, want dat is het mooiste wat je jezelf en de wereld kunt geven!"

Ik wil graag bijdragen

Deze dynamische maatschappij vraagt ons om ons eigen gedrag onder de loep te nemen. Ik combineer mijn kennis met levenservaring en humor. Ik ben praktisch, doeltreffend en gebruik ook mijn intuïtieve vermogen om écht tot de kern te komen. Mijn kennis en ervaringen deel ik graag, zodat je als individu en organisatie blijft groeien.

Een kleine greep uit mijn opdrachtgevers: