Verbindend leiderschap 

Keynote: De 6 geheimen van verbinding

Dit is wat men hoort


200+

keynotes gegeven
3500+

deelnemers

200+
bedrijven

Aandacht voor ratio en emotie
=  krachtig resultaat

Mensen zijn het meest belangrijke en waardevolle in een organisatie. Als mensen optimaal functioneren geeft dat optimaal resultaat. Als mensen slecht functioneren heeft dat gelijk effect. Naast het effect in de vorm van verzuimkosten, uitval door burn-out of bore-out verschijnselen en verloop of tekort van personeel, laten organisaties heel veel geld liggen. Het tekort aan werkplezier loopt al snel in de miljarden


Mensen verlaten niet de organisatie, mensen verlaten hun leidinggevende. 


Hoe zorg je voor meer positieve impact, beter resultaat en meer werkplezier?

Verbinding = leiderschap

Wat maakt dat verbinding belangrijk is? Het is best lastig om verbinding te maken op een goede manier. Ook in een werkomgeving waar de spelregels om met elkaar samen te werken er niet makkelijker op worden. Het individualisme neemt toe en zet een groep mensen bij elkaar en je krijgt gedoe. 

‘Door jou inzet en goede inzicht in communicatie heb je ons communicatief op een hoger niveau weten te brengen. Mede dank aan jou inzet zijn we nog meer saamhorig geworden en raken we steeds beter op elkaar ingespeeld.’
Imke Weijers

Gisteren tijdens het Grand Speakers Academy event, in Huis ter Duin, een presentatie van Hélène mogen ervaren. Ze nam het publiek mee op een interactieve wijze, vol passie en in een tempo waardoor iedereen aangehaakt bleef. Hélène brengt informatie over op een authentieke manier, wat ontspant en prettig is als publiek. 

Elles Achterhof

‘Met duidelijke kennis van zaken en de gave zich humoristisch en kwetsbaar op te stellen nam ze alle toehoorders op een authentieke, inspirerende reis door het leven en de toekomst. Het was een voorrecht dit mee te mogen beleven.’
Gigi Bowmer

Wat kun je verwachten?

In deze presentatie vertel ik je de 6 geheimen van verbinding en waarom het juist nu zo belangrijk is. Verbinding maken is niet alleen positief, het heeft ook valkuilen. Ik zal je vertellen hoe je die kan omzeilen. En hoe je met elkaar in verbinding kan blijven, terwijl je het niet met elkaar eens bent.


Ik beloof je de deelnemers krijgen nieuwe verrassende inzichten die gekoppeld zijn aan de praktijk. Met natuurlijk veel plezier en interactie dat zorgt voor meer verbinding op de werkvloer.

Ervaringen over Hélène Oosterhuis als spreker

‘Hélène is een enthousiaste en energieke spreker die ik vanuit eigen ervaring van harte aanbeveel. Zij weet op geheel eigen wijze en met veel humor boeiende boodschappen over zakelijk succes voor het voetlicht te brengen.
De inzichten die Hélène je meegeeft blijven je lang bij en veranderen je kijk op het (zakelijke) leven.’
Jos Burgers - Spreker en Auteur
Helène weet met haar optreden het publiek op scherp te zetten. Grappig en inhoudelijk tegelijk had ze vanaf het begin tot het einde van haar optreden de aandacht van de aanwezigen. Die na afloop iets hadden om nog even over na te denken. Kortom, het optreden was heel geslaagd en echt een aanvulling op het programma.


Daniëlle van der Eerden - RegioPlus
Hélène verrast waar eenieder wel iets voor zichzelf kan halen. Dit blijft hangen! Iets om nog over na te praten en denken. Ook geschikt om toe te passen binnen het V.O. Hélène straalt en is overtuigend!

Ingeborg Nijnens

Een greep uit mijn opdrachtgevers

Staat jouw onderwerp er niet tussen? Neem contact op voor maatwerk

Hi! Ken je mij al?

Na twintig succesvolle jaren in de financiële wereld gooide ik in 2009 het roer om. Stapje voor stapje onderging ik de transformatie van denken naar voelen. Ik leerde mijn intuïtie te volgen en zag hierdoor nieuwe kansen die ik voorheen niet opmerkte. Ik ging van controle houden over mijn gevoel tot voelen wat mij controleert. Ik leerde mijzelf te laten zien en stapte uit mijn comfortzone. Kortom: ik werd succesvol mezelf.

Nu deel ik al jaren mijn kennis en ervaring als veelgevraagd spreker, trainer, coach en ondernemer. Ik stimuleer iedereen om de kracht van succesvol jezelf zijn te ontdekken.

Zonder uitzondering waren alle franchisenemers van My-LifeSlim Afslankinstituut onder de indruk. Helene is een bijzonder talentvol spreekster die met een goed verhaal, de nodige humor en zelfspot de aandacht weet vast te houden. Ondanks de luchtige manier waarop Helene haar lezing presenteert weet ze de kern feilloos te raken. Uit de reacties van de deelnemers blijkt dat haar lezing nog dagen heeft nagegalmd en latente plannen in uitvoering heeft doen brengen.

Succesvol jezelf zijn inspireert en zet aan tot actie, een lezing die loont!

Lous van Dijk - My-LifeSlim Afslankinstituut
‘Inspirerend en authentiek’ zijn twee woorden die door Jong Rabo leden werden genoemd na het bijwonen dan de workshop van Hélène Oosterhuis. Een krachtig verhaal aan de hand van persoonlijke voorwerpen. Enerzijds grappig en aan de andere kant weet ze precies de herkenbare pijnpunten te noemen die velen herkennen in hun eigen dagelijkse gedrag.
Jong Rabo
‘Afgelopen 17 november 2015 vond de vrouwenbijeenkomst ‘De kracht van succesvol jezelf zijn’ bij Rabobank Rijn en Veenstromen plaats.  Met een grote portie humor wist ze de dames voor bijna een uur te boeien met haar verhaal over ‘De kracht van succesvol jezelf zijn’. Haar verhaal ondersteunde ze door middel van attributen/symbolen die ze in een koffer mee bracht. Aan de hand van vragen en de tips van Helene konden ze elkaar inspireren. Dit zorgde voor veel interactie. De avond was een groot succes! Alle vrouwen gingen enthousiast, met een hoofd vol inspiratie naar huis.’


Jacqueline Steilberg - Marketing 

communicatie medewerker Rabobank

Ervaar hoe mijn events eraan toe gaan

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Wie Hélène hoort vertellen, hoort geen spatje zwaarmoedigheid, maar ziet de kwinkslagen in haar verhaal. Diep, met humor en openhartig, wat het bijzonder maakt en waardoor het beklijft.