Gedragsverandering zonder terugval

Deze inspiratie sessie zorgt voor échte verandering

Bekijk wat men kan leren


300+

bijeenkomsten

2500+

deelnemers

300+
bedrijven

Gedragsverandering = verander je gewoontes

Gewoontes vormen het onzichtbare raamwerk van ons bestaan. Over sommige denken we niet eens meer na, terwijl andere ons soms veel moeite kosten om vol te houden. Of je nu een project wilt afronden, op een andere manier moet werken, gezonder wilt gaan leven, meer rust wilt nemen of energie steken in relaties: juiste gewoontes kunnen je helpen.

De kwaliteit van ons leven hangt af van de kwaliteit van onze gewoontes.

Gedragsverandering heb je nodig om goede gewoontes te creëren en te breken met slechte gewoontes. Slechte gewoontes blijf je herhalen. Niet omdat je niet wilt veranderen, maar omdat je de verkeerde methode gebruikt.

Weten en niet doen = niet weten

We weten het wel, alleen we doen het niet. Het is soms om gek van te worden.

Zelfkennis is onmisbaar om succesvol gewoontes te vormen. Als we onszelf kennen, zijn we beter om in staat om onszelf te managen. Nieuwe gewoontes houd je beter vol, als je weet welke gewoontes voor jou effectief zijn. We maken onszelf niet productiever, gezonder of creatiever door gewoontes van anderen te kopiëren. We hebben zelfkennis nodig om te weten welke gewoontes voor ons het beste zijn. 

Iedereen heeft de dag met Hélène als waardevol ervaren. Vooral haar gave om de behoeften en wensen van de klant te inventariseren en daarop het programma aan te passen vond ik erg sterk.

Danielle Boonzaaijer

Directeur TopMondzorg

Voor een zaal vol ‘eigenwijze’ wegenbouwers – 85% man-  vonden wij het leuk om een vróuw iets te laten vertellen over gedragsverandering.


Hélène draaide haar hand er niet voor om. Hélène had zich goed ingelezen in de organisatie en wist de juiste toon te raken. Mede door haar luchtigheid en humor bezorgde zij ons een ontspannen en leerzame middag, waarbij zij zelfs de mannen uit hun stoel wist te krijgen. Klasse!

Ina Groot 

Communicatieadviseur

Strukton

‘Met duidelijke kennis van zaken en de gave zich humoristisch en kwetsbaar op te stellen nam ze alle toehoorders op een authentieke, inspirerende reis door het leven en de toekomst. Het was een voorrecht dit mee te mogen beleven.’


Gigi Bowmer - Pro Make Up Artist

Wat kun je verwachten?

De deelnemers krijgen met plezier nieuwe inzichten, er is altijd een koppeling met de praktijk en borging voor échte gedragsverandering.

Ik stimuleer de deelnemers om anders te kijken, denken en doen en ik maak ze bewust van hun gedrag. Men krijgt een sessie met veel energie, beeldende metaforen, volop interactie, praktische bewezen theorie en succesvolle strategieën.

Aan het einde van de inspiratiesessie hebben de deelnemers een aantal concrete tools in handen, ze hebben gelachen, hun geheugen is opgefrist en ze hebben een nieuw inzicht. 

  • Men hoort waarom we meestal niet willen veranderen;
  • Men krijgt de vier wetten van succesvolle gedragsverandering;;
  • Men ontdekt waarom wilskracht niet het antwoord is;
  • Men ervaart de impact van hun brein;
  • Men leert de meest bepalende factoren bij gedragsverandering;
  • Men krijgt tools waardoor je meer bereikt met minder moeite.

Ervaringen over Hélène Oosterhuis als spreker

‘Hélène is een enthousiaste en energieke spreker die ik vanuit eigen ervaring van harte aanbeveel. Zij weet op geheel eigen wijze en met veel humor boeiende boodschappen over zakelijk succes voor het voetlicht te brengen.
De inzichten die Hélène je meegeeft blijven je lang bij en veranderen je kijk op het (zakelijke) leven.’

Denise Pellinkhof
Ik heb Hélène een keynote zien geven en was diep onder de indruk. Van hoe zij mensen in het hart raakt door zichzelf kwetsbaar op te stellen, zonder ondersteunend materiaal. En daarmee mensen inspireert zich te focussen op hun eigen krachten en talenten. Vervolgens haar boek gelezen dat mij heeft geholpen mijn talenten te herkennen, omschrijven en om te zetten in proposities op het moment dat ik net had besloten voor mijzelf te beginnen. Een fantastisch duwtje in de rug! 
Daniëlle van der Eerden - RegioPlus
Verschillende keren heb ik Hélène aan het werk gezien, Wat is zij inspirerend! Hélène heeft haar koffertje bij zich met daarin de meest uiteenlopende voorwerpen, zij neemt je mee aan de hand van deze voorwerpen in een verhaal met een boodschap: wees succesvol jezelf want dat is het mooiste dat je jezelf kunt geven. Een verhaal met een lach en soms ook een traan, dat je genoeg stof tot nadenken geeft.
Wilma Helder

Een greep uit mijn opdrachtgevers

Staat jouw onderwerp er niet tussen? Neem contact op voor maatwerk

Hi! Ken je mij al?

Na twintig succesvolle jaren in de financiële wereld gooide ik in 2009 het roer om. Stapje voor stapje onderging ik de transformatie van denken naar voelen. Ik leerde mijn intuïtie te volgen en zag hierdoor nieuwe kansen die ik voorheen niet opmerkte. Ik ging van controle houden over mijn gevoel tot voelen wat mij controleert. Ik leerde mijzelf te laten zien en stapte uit mijn comfortzone. Kortom: ik werd succesvol mezelf.

Nu deel ik al jaren mijn kennis en ervaring als veelgevraagd spreker, trainer, coach en ondernemer. Ik stimuleer iedereen om de kracht van succesvol jezelf zijn te ontdekken.

Ervaar hoe mijn events eraan toe gaan

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Je bent bezig met het organiseren van een bijeenkomst en je wilt overleggen wat het beste bij jouw doelgroep past.