Persoonlijk Leiderschap

 Succesvol jezelf leiden 

300+
keynotes gegeven
2500+

deelnemers

300+
bedrijven

Persoonlijk + leiderschap = beter resultaat

De meeste mensen willen met plezier in een inspirerende omgeving werken. Daarnaast mopperen of klagen medewerkers over collega’s, de organisatie of de situatie zonder dat ze actie ondernemen om tot een verandering te komen. Ze hebben het gevoel dat de schuld voor hun onvrede ligt bij de organisatie, collega of hun leidinggevende. Dit zorgt voor onvrede, miscommunicatie, minder efficiency, vertraging van groei en een minder plezierige werkomgeving.


Verandering is het enige constante binnen een organisatie. Hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je dat jezelf aan het roer blijft staan? Ben je bereid je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling? Persoonlijk leiderschap is de sleutel voor beter resultaat. 

Wees geïnteresseerd en pak je kans

Het is een tijd vol veranderingen, uitdagingen en kansen. In deze dynamische wereld wordt juist verwacht dat we ons eigen gedrag onder de loep nemen. Dat we oude beperkende patronen loslaten en nieuwe positieve patronen aanleren. Dat we in actie komen in plaats van afwachten. Onderzoek waarom je intolerant bent voor een bepaald type mensen of voor sommige trekken van mensen. Ontdek waarom je je iets voorneemt en toch iets anders doet. Wees een voorbeeld voor de mensen je heen. Persoonlijk leiderschap is de basis en de sleutel om dit te bereiken.


Succesvol jezelf leiden!

Persoonlijk leiderschap is de kunst om je eigen gedrag te veranderen en hiervoor de verantwoordelijkheid te nemen. Het is een vaardigheid om jezelf te leiden. Je beperkende overtuigingen omzetten naar bekrachtigende overtuigingen en ontdekken wat echt belangrijk voor je is. Het zorgt ervoor dat je je eigen leven leidt in plaats van andermans leven. 

‘Door jou inzet en goede inzicht in communicatie heb je ons communicatief op een hoger niveau weten te brengen. Mede dank aan jou inzet zijn we nog meer saamhorig geworden en raken we steeds beter op elkaar ingespeeld.’

Martijn  Smit

Verfrissend! Leuk en interactief. Veel raakvlakken bij verschillende onderwerpen. Het geeft je nuttige punten in een ander perspectief over wat je verstaat onder succesvol jezelf zijn.May Ng

‘Met duidelijke kennis van zaken en de gave zich humoristisch en kwetsbaar op te stellen nam ze alle toehoorders op een authentieke, inspirerende reis door het leven en de toekomst. Het was een voorrecht dit mee te mogen beleven.’

Gigi Bowmer - Pro Make Up Artist

Wat kun je verwachten van Hélène?

Er zijn diverse mogelijkheden om de boodschap over te brengen, zowel online als offline. Hélène maakt altijd de koppeling met de behoefte binnen jouw organisatie.

Zij combineert sociale- en positieve psychologie, neurowetenschap, NLP, mBraining met oude wijsheid tradities.

Hélène stimuleert je om anders te kijken, denken en doen en zij maakt je bewust van je impact.  Je krijgt een sessie met veel energie, beeldende metaforen, volop interactie, video's, praktische bewezen theorie en succesvolle strategieën. Aan het einde hebben de deelnemers een aantal concrete tools in handen, ze hebben gelachen, hun geheugen is opgefrist en ze hebben een nieuw inzicht. 

  • met plezier krijgen deelnemers nieuwe inzichten
  • altijd gekoppeld aan de praktijk
  • borging voor échte gedragsverandering

Ik heb al mogen spreken voor:

Voorbeeld onderwerpen tijdens de keynote

Bewustwording

Je kunt pas iets veranderen als je bewust wordt van je onbewuste gedrag. Hoe doe je dat?


Zelfobservatie

Op welke manier kun je anders denken, voelen en doen?


Zelfmotivatie

Bestaat motivatie? Hoe zorg je dat je je doelen bereikt? Hoe ga je om met weerstand en verwarring? Zeker in tijden van verandering

Zelfmanagement

De reden waarom veel veranderingen niet lukken. Wat is de impact van het brein en onze emoties? Met welke tools kun je je zelfmanagement vergroten? 

Loslaten

De kern van verandering. Deelnemers gaan dit ook letterlijk zien en ervaren. Hoe ben je meer van positieve impact voor jezelf en je omgeving?

Strategie

Deelnemers krijgen de sleutel van persoonlijk leiderschap


Staat jouw onderwerp er niet tussen? Neem contact op voor maatwerk

Ervaringen over Hélène Oosterhuis als spreker

Hélène heeft ons team geïnspireerd en geholpen betere presentaties te geven. Met praktische tips en met goed onderbouwde theorieën gingen we aan de slag; een succes! Iedereen heeft de dag met Hélène als waardevol ervaren. Vooral haar gave om de behoeften en wensen van de klant te inventariseren en daarop het programma aan te passen vond ik erg sterk.
Danielle Boonzaaijer
Helène weet met haar optreden het publiek op scherp te zetten. Grappig en inhoudelijk tegelijk had ze vanaf het begin tot het einde van haar optreden de aandacht van de aanwezigen. Die na afloop iets hadden om nog even over na te denken. Kortom, het optreden was heel geslaagd en echt een aanvulling op het programma.


Daniëlle van der Eerden - RegioPlus
Hélène houdt je een spiegel voor, inspireert, verrast en zorgt nog lang na haar optreden voor gespreksstof bij de koffie-automaat. Ze was gastspreker bij netwerkbijeenkomst 'Mensen kennen mensen' voor professionals werkzaam binnen 't sociaal domein in de gemeente Peel en Maas. Ook haar boek 'Ken je mij? is zéér de moeite waard als je de confrontatie met jezelf aandurft.
Marjolein Driessen-Geerlings

Op zoek naar een cadeau voor medewerkers? Vraag Hélène voor de inspiratiesessie succesvol jezelf zijn in tijden van verandering. De medewerkers van Cromstrijen praten enthousiast na over hun sessie: de persoonlijke manier waarop Hélène met haar koffer binnenstapt spreekt aan en nodigt uit mee te doen en mee te denken. Met een andere blik naar jezelf kijken is leuk en helpt, zeker in tijden van verandering.Grady Stoopendaal

Hélène Oosterhuis heeft voor onze vereniging een inspiratiesessie gegeven "Succesvol je zelf zijn, hoe werkt dat?". Vol enthousiasme neemt ze je mee op haar reis en zet ze je aan het denken. Haar sprekende voorbeeld over vlooien in een pot met een deksel erop. Waarom springen die vlooien als de deksel eraf gaat nog steeds zo hoog alsof er een deksel opzit ? Wat gebeurt er met jou als de deksel eraf is ? Met andere woorden; gebruik jij jouw potentieel, ben jij succesvol jezelf? Hélène tovert diverse attributen uit haar ‘Rotterdamse’ koffer waardoor zij je op energieke wijze het door haar geleerde in de afgelopen jaren laat inzien. Inspirerend, en zeer flexibel inspelend op wat er in de zaal gebeurt.

Tessy Ernst
‘Afgelopen 17 november 2015 vond de vrouwenbijeenkomst ‘De kracht van succesvol jezelf zijn’ bij Rabobank Rijn en Veenstromen plaats.  Met een grote portie humor wist ze de dames voor bijna een uur te boeien met haar verhaal over ‘De kracht van succesvol jezelf zijn’. Haar verhaal ondersteunde ze door middel van attributen/symbolen die ze in een koffer mee bracht. Aan de hand van vragen en de tips van Helene konden ze elkaar inspireren. Dit zorgde voor veel interactie . De avond was een groot succes! Alle vrouwen gingen enthousiast, met een hoofd vol inspiratie naar huis.’


Jacqueline Steilberg - Marketing 

communicatie medewerker Rabobank

Ervaar hoe mijn events eraan toe gaan

Ongeacht de grootte van uw evenement, Hélène brengt zowel tijd door in het publiek als op het podium. Ze gebruikt peer-to-peer coaching oefeningen en interactief sociaal-wetenschappelijk onderzoek om de betrokkenheid van het publiek te stimuleren. Haar enthousiaste, inspirerende en leuke aanpak maakt het publiek los, versnelt de verbinding en verdiept de inspiratie zodat het publiek zowel vermaakt als betrokken zal zijn.

Gegarandeerd nieuwe inzichten ook na de keynote

Na de bijeenkomst zijn er diverse (gratis) follow up mogelijkheden om échte gedragsverandering te borgen.  

Tatja Ruissen-Marschalk

Positieve energie en nieuwe inzichten

Hélène heeft voor een zakelijk vrouwen gezelschap een inspiratiesessie gegeven in thematiek ‘succesvol jezelf zijn’. Wat een positieve energie brengt deze dame met zich mee. Alle dames waren rijkelijk voorzien van nieuwe inzichten en tips en vertrokken zeer enthousiast richting huis! Een gastspreker die je bij blijft!

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Wie Hélène hoort vertellen, hoort geen spatje zwaarmoedigheid, maar ziet de kwinkslagen in haar verhaal. Diep, met humor en openhartig, wat het bijzonder maakt en waardoor het beklijft.