Ken je mij? 
In 7 stappen succesvol jezelf zijn

Een leven met meer energie, kracht en wijsheid, wie wil dat niet? In zeven stappen leer je hoe je succesvoller jezelf kunt zijn. De theorie is kort, krachtig en to the point, de opdrachten zijn praktisch toepasbaar en de persoonlijke verhalen raken je.

Het belangrijkste is: dit is jouw boek, want de basis van een succesvol leven ben jij zelf. Er is ruimte om in te schrijven, vragen die zorgen voor zelfreflectie en praktische tips. Je vult dit kleurrijke boek aan met jouw eigen inzichten, gedachten en gevoelens, zodat het je nog jarenlang blijft inspireren.

Voor €24,95 kun jij in je eigen tempo jezelf verder ontwikkelen.

Mijn boek is alleen via mijn website te verkrijgen. Nu met extra bonus Route 66, de route om van je slechte gewoontes af te komen!

Praktisch toepasbaar

'Wat is dit een praktisch lees- en doeboek. Handige tips waar je écht wat aan hebt. Een aanrader!!'

Jacqueline Steilberg

Een boek dat raakt

'Vanuit mijn hart; dankjewel voor je mooie boek, het heeft me geraakt.

Anne-Marie van Ommen

Succesvoller jezelf zijn?

Dit boek gaat over succesvol jezelf zijn.

Wat is succesvol jezelf zijn? Er zijn al veel boeken over geschreven en onderzoeken naar gedaan. En toch is de ervaring van succes voor ieder persoon uniek.

Als je geboren wordt, kun je alleen maar jezelf zijn. je overgeven aan je behoeftes, je instinct om te overleven. Een pasgeboren baby heeft niet het cognitieve vermogen om zich te verplaatsen in een ander en de wereld door andermans ogen te zien.

Als je ouder wordt, verandert dit. Je krijgt verkeerde zelfbeelden. Je gaat rollen spelen uit eigenbelang, zelfbehoud of angst. Je wordt gedreven door wat anderen van je vinden.

Er is slechts één reden om iets te veranderen in je leven: omdat het niet langer een uitdrukking is van wie jij wenst te zijn. Je kan veel meer uit je leven halen.

Wees succesvol jezelf; het is het mooiste wat jij jezelf en de wereld kunt geven. Ga je mee op ontdekkingsreis? De zeven gebieden van het boek zijn:

  • doelen stellen en bereiken;
  • de invloed van anderen op mij;
  • de communicatie met mezelf;
  • aandacht voor lichaam en geest;
  • je diverse kanten laten zien en waarderen;
  • dromen laten uitkomen;
  • de zin van zelfreflectie;
  • Extra bonus in de 3e druk: Route 66, de tool om van je slechte gewoontes af te komen!

null

10 jaar

Ervaring als gedragsspecialist

2000

Boeken verkocht

50

jaar levenservaring


Verbeter jezelf vandaag nog!

Ontdek hoe je kunt leven met meer energie, kracht en vrijheid