arrow_drop_up arrow_drop_down

Groeiprogramma Succesvoller Jezelf Zijn

Stop met de bullshit en creëer meer waarde  

Bekijk wat jij kan leren


meerdere

experts 

100%

garantie tot groei

12

 deelnemers maximaal

Wat voor mens wil je zijn?

Je geeft leiding en je wilt het beste voor jezelf, de mensen in je organisatie en de organisatie zelf.  Alleen helaas lukt dat op bepaalde momenten niet. Soms zakelijk en soms privé. Van die momenten wil je leren. 

Je wilt inzicht krijgen in die momenten. De momenten waarop je jezelf saboteert, waarom je niet doet wat je wilt en je anders reageert dan je zou willen. 

Je staat je mannetje, maar soms vergeet je dat je geen mannetje bent.  Je probeert veel alleen te doen en denkt ook dat je alles moet kunnen.  Op bepaalde momenten raak je jezelf kwijt. Je past jezelf te vaak aan en raak verwijderd van je eigen kracht. Je raakt de grip kwijt op je privé- leven, gezondheid of leiderschap. Je denkt vaak: later, straks, volgende week, volgende maand. En ondertussen geef je onbelangrijke zaken voorrang op de dingen die je echt belangrijk vindt. 
Persoonlijke reis

Dit programma gaat over de verschillende rollen in je leven. Niet alleen je rol in je werk. Het gaat ook over jouw angsten en uitdagingen, die je onbewust beïnvloeden. De kansen die je laat liggen en de stemmetjes in je hoofd die je op bepaalde momenten ondermijnen. Jouw uitstraling en wat je daarmee wilt bereiken.  

De afgelopen 10 jaar heb ik vele opleidingen gevolgd en honderden boeken gelezen. Van gedrags- en neurowetenschap, psychologie, gedragsmodellering, oude wijsheidstradities tot kwantumfysica. 

Inmiddels is er voor mij niks meer DE waarheid, wel is er heel veel kennis waar wij als vrouw veel van kunnen leren. Ik heb de parels van al die kennis samengebracht en gecombineerd met de thema's uiterlijk en gezondheid. Voor een optimaal resultaat. 

Zie het zo: zolang de input hetzelfde blijft, dan blijft de output ook hetzelfde. Daarvoor hebben wij andere onderwerpen in deze training toegevoegd. Geen standaard onderwerpen die alleen gefocust zijn op het leidinggeven. Geen testen die je excuses geven om je op een bepaalde manier te gedragen. 

Wij  geloven in het totale pakket. Daarvoor hebben we gekozen voor onderwerpen die ook van impact zijn in jouw dagelijkse leven.

Onderwerpen die je triggeren, die je laten lachen, die je raken en die ervoor zorgen dat je verbinding maakt met jouw unieke kwaliteiten. Onderwerpen die zorgen dat Jouw leiderschapskwaliteiten worden vergroot en ook dat je meer grip krijgt op je gezondheid en privé- leven.

Dit is geen standaard training, dit is een live experience waar je aan de slag gaat met je persoonlijke en professionele leerdoelen, dat maakt het praktisch en doelgericht..

 

Inspirerend, empatisch en met enorm goed gevoel voor humor en charme is Helene een ontzettend goede en fijne trainer. Ze verstaat de kunst om op een heel prettige en oprechte manier een spiegel voor te houden. Ik vind haar niet alleen een fijne trainer, maar ook een heel erg leuk mens!Monique Koster

Hélène heeft voor een zakelijk vrouwen gezelschap een inspiratiesessie gegeven in thematiek ‘succesvol jezelf zijn’. Wat een positieve energie brengt deze dame met zich mee. Alle dames waren rijkelijk voorzien van nieuwe inzichten en tips en vertrokken zeer enthousiast richting huis! 


Tatja Ruissen-Marschalk

Hélène is een trainer die hart, hoofd en buik op één lijn heeft en met haar authenticiteit mensen kan raken en ontwikkelen. Uiterst professioneel brengt ze haar kennis over en ziet ze wat er nodig is in iemands ontwikkeling. Ze leidt, begeleidt en raakt met impact. Dankzij haar integriteit en inlevingsvermogen weet zij tot de kern te komen, dat maakt haar enorm bijzonder.’


Imke Weijers

Wat kun je verwachten?

Een groeiprogramma van 6 maanden wat je stimuleert om anders te kijken, denken, voelen en doen. En dat ook écht te ervaren. Alleen door te ervaren ontdek je je blinde vlekken. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en 100% garantie tot groei. 

Deze training is voor vrouwelijke (team) leiders, ondernemers en managers.

 • Je leert hoe je meer innerlijke motivatie realiseert;
 • Je ontdekt de kracht van verbinding;
 • Je krijgt krachtige coach technieken;
 • Je leert stress te vermijden;
 • Je leert gedrag te verklaren en te beïnvloeden;
 • Je kunt sneller conflicten oplossen;
 • Je kunt effectiever communiceren en samenwerken;
 • Je kunt beter focussen en prioriteiten stellen;
 • Je kunt succesvol veranderingen doorvoeren;
 • Je kunt beter omgaan met emoties;
 • Je realiseert meer werkplezier;
 • Je leert los te laten;
 • Je ervaart het effect van preventieve leefstijl;
 • Je vergroot je unieke uitstraling;

Onderwerpen van de training:

Persoonlijk leiderschap

Je kunt de ander pas leiden, als je jezelf kunt leiden. Je leert jezelf beter kennen en  ontdekt de impact van jezelf in je dagelijkse leven.


Werkplezier

Je krijgt inzicht in de menselijke drijfveren die zorgen voor meer werkplezier. Je ontdekt wat de kracht en zwakte is van je communicatie. 

 Verbinding

Hoe zorg je voor meer verbinding? Met jezelf en anderen, zowel offline als online. Je krijgt de essentie vanuit de sociale psychologie, NLP en mBraining

Gedragsverandering

Gewoontes zijn essentieel bij gedragsverandering en vooral bij behoud.

Je leert wat de kern is van motivatie en hoe je slechte gewoontes effectief kunt doorbreken en wat de impact is van je brein.

Gezondheid

Als je snapt wat je lichaam nodig hebt en hoe het optimaal functioneert, kun je betere keuzes maken. De kwaliteit van je keuzes bepaalt de kwaliteit van je leven.

Je krijgt een stappenplan voor 6 weken met 6 sleutelfuncties voor optimale gezond van voedingsexpert dr. Richard de Leth.

Uiterlijk 

Je uiterlijk bepaalt voor een groot deel je uitstraling en de impact op de ander. Je krijgt de topstyliste Merel van 't Wout waarmee je kunt sparren over je kledingstijl, zodat je uiterlijk écht overeenkomt met jouw unieke kwaliteiten. 

Ervaringen over Hélène Oosterhuis als trainer

Ik heb Hélène ervaren als een zeer inspirerende, professionele, integere coach/docent met veel humor. Zij kan door haar vraagstellingen en expertise tot de kern van iemands gedrag komen en handvatten aanreiken om hier in de toekomst anders mee om te gaan. De training is een eye-opener geweest en ik ben blij dat ik Hélène heb leren kennen!
Ingrid van de Hulsbeek
Ik heb meerdere keren training gehad van Hélène. Ik kan haar omschrijven als een persoon die haar“mannetje” staat.  Ze communiceert prettig, heeft kennis van zaken en humor.Sandra Kelder-Dinkgreve
Hélène was zeer vakkundig, goed voorbereid en was een zeer boeiende trainer.Jolanthe van den Berg

Zonder uitzondering waren alle franchisenemers van My-LifeSlim Afslankinstituut onder de indruk van de lezing succesvol jezelf zijn. Helene is een bijzonder talentvol spreekster die met een goed verhaal, de nodige humor en zelfspot de aandacht weet vast te houden. Ondanks de luchtige manier waarop Helene haar lezing presenteert weet ze de kern feilloos te raken. Uit de reacties van de deelnemers blijkt dat haar lezing nog dagen heeft nagegalmd en latente plannen in uitvoering heeft doen brengen.

Succesvol jezelf zijn inspireert en zet aan tot actie, een lezing die loont!

Lous van Dijk 

Verschillende keren heb ik Hélène aan het werk gezien, Wat is zij inspirerend! Hélène heeft haar koffertje bij zich met daarin de meest uiteenlopende voorwerpen, zij neemt je mee aan de hand van deze voorwerpen in een verhaal met een boodschap: wees succesvol jezelf want dat is het mooiste dat je jezelf kunt geven. Een verhaal met een lach en soms ook een traan, dat je genoeg stof tot nadenken geeft.Wilma Helder
Ik heb Hélène een key note zien geven en was diep onder de indruk. Van hoe zij mensen in het hart raakt door zichzelf kwetsbaar op te stellen, zonder ondersteunend materiaal. En daarmee mensen inspireert zich te focussen op hun eigen krachten en talenten. Vervolgens haar boek gelezen dat mij heeft geholpen mijn talenten te herkennen, omschrijven en om te zetten in proposities op het moment dat ik net had besloten voor mijzelf te beginnen. Een fantastisch duwtje in de rug!
Denise Pellinkhof

Leuker, gezonder en zinvoller 

Je bent na dit programma gezonder, gelukkiger en je draagt meer bij aan het leven van de anderen. En als bonus heb je een look die jouw kwaliteiten vergroot en zorgt voor de uitstraling die bij je past. We zorgen dat je nog succesvoller wordt zowel zakelijk als privé.

Deze live dagen worden gegeven in Rotterdam in een prachtig monumentaal pand aan de haven en vlakbij een park. Dynamiek gecombineerd met water en natuur, zodat je tussendoor ook heerlijk kunt ontspannen. 

Gegarandeerd nieuwe inzichten ook na de training

Er zijn maar 12 plekken, daardoor is er optimale individuele begeleiding . De combinatie live trainingsdagen, individuele coaching ,  webinars en onze e-learning  en community platform zorgt gegarandeerd voor blijvende groei in je persoonlijke en professionele ontwikkeling

Marjolein Driessen

Eventmanager

Spiegelt, inspireert en verrast

Hélène houdt je een spiegel voor, inspireert en verrast.  Ook haar boek 'Ken je mij? is zéér de moeite waard als je de confrontatie met jezelf aandurft.

Grip op je privé leven, gezondheid en leiderschap

Leer samen met gelijkgestemden vrouwen je unieke kwaliteiten te gebruiken en krijg meer impact in je leven. In keer per maand komen we live bij elkaar en de rest gaat online. Het is programma start zondagmiddag om 13.30 uur tot maandag 17.00 uur.


Data voor de volgende groep:

Zondag en maandag, 10 en 11 januari 2021

Zondag en maandag, 7 en 8 februari 2021

Zondag en maandag 14 en 15 maart 2021

Zondag 11 april  

Locatie: Westplein 12 te Rotterdam


De investering:

€ 2.950,- exclusief btw.

Inclusief: 7 daagse training met lunch, avondeten en versnaperingen,  3 hotel overnachtingen,  gratis parkeren, 4 x individuele coaching, online kleding advies,  6 weken stappenplan voor optimale gezondheid,  12 maanden gratis toegang tot ons e-learning en community platform.

Let op! Aantal plekken per groep: maximaal 12


Neem contact op en je krijgt van mij een gratis intakegesprek. We vinden het belangrijk dat jij kunt werken aan jouw vraagstuk. Stel je vragen, zodat je zeker weet dat dit groeiprogramma je veel gaat brengen.