arrow_drop_up arrow_drop_down

Route 66: Het online programma waarmee jij niet meer terugvalt

Hoe vaak heb je al geprobeerd om te breken met je slechte gewoontes? Of bepaalde doelen gesteld, die je niet hebt gehaald? Je raakt gefrustreerd of je wilt opgeven, als je niet snel genoeg resultaat ziet.

Je bereikt niets in je leven door alleen maar te wensen dat iets in vervulling gaat.  Zolang je je niet losmaakt van de manier waarop je jouw huidige realiteit ziet, zal elke verandering in jouw leven willekeurig en tijdelijk zijn. In actie komen en blijven is essentieel, want hoe ga je om met tegenslagen of als je weer terugvalt in oude beperkende gewoontes. 


null

Wat mij lukte, gaat jou ook zeker lukken!

Het maakt niet uit wat je doelen zijn, het gaat om de methode die je gebruikt. Als je betere resultaten wilt, vergeet het stellen van doelen. Richt je liever op de methode. Doelen zijn goed om een richting te bepalen, maar methoden zijn goed om vooruitgang te boeken.


Deze online training helpt je bij het DOEN en legt uit wat zeer recente onderzoeken over verandering te vertellen hebben en hoe je verandering waar kunt maken. Een methode die bij jou persoonlijk past. 

Je gaat aan de slag met een makkelijk en bewezen methode: Route 66, deze route bestaat uit 3 onderdelen en 10 stappen.


Het resultaat om goede gewoontes te creëren en te breken met slechte gewoontes. Het kost gemiddeld 66 dagen om een gewoonte af te leren. Route 66 is een effectief hulpmiddel die je in je voordeel kunt gebruiken en die zorgt voor verbetering en blijvend resultaat. Of je je nu richt op je gezondheid, financiën, productiviteit, relaties of alles, zolang het gaat om menselijk gedrag is Route 66 je reisgids.  

Wat jij kunt na deze cursus

  • Je leert wat er nog meer nodig is om écht te veranderen;
  • Je krijgt de vier wetten van succesvolle gedragsverandering;
  • Je ontdekt jouw ergste denkfouten;
  • Je leert hoe zelfbeheersing werkt en wat je eraan kunt doen;
  • Je krijgt de geheime ingrediënten van succesvolle routines;
  • Je kunt betere beslissingen nemen; 
  • Je ontdekt je eigen valkuilen en leert er beter mee om te gaan
  • Je krijgt handvatten om direct zelf aan de slag te gaan.

Stok achter de deur

Wat fijn om deze stok achter de deur te hebben. Dat helpt mij echt vooruit.

Marjolein

Doen

In mijn hoofd ben ik vaak bezig met veranderen. Alleen het bleef in mijn hoofd. Deze online training heeft mij echt geholpen bij het doen. 

Ruth 

Praktische tool

Route 66 is herkenbaar en makkelijk toe te passen. Ik was op zoek naar een praktische tool en die heb ik met Route 66 gevonden.

Indira

Welke modules jij krijgt in de online training

Onderdeel 1: De voorbereiding

Om tot nieuwe, betere resultaten te komen, is nieuw beter gedrag nodig. De juiste voorbereiding is belangrijk om daadwerkelijk tot beter gedrag en nieuwe gewoontes te komen. Als je aanpast wat je erin stopt, past de uitkomst zich vanzelf aan. Onderdeel 1 bestaat uit 7 stappen voor de meest optimale voorbereiding. 

Onderdeel 2: City of disappointment

Natuurlijk vallen we terug in oude gewoontes, raken we teleurgesteld of gefrustreerd.  Hoe ga je hiermee om? Waarom is veranderen zo moeilijk? In dit onderdeel ontdek je hoe je met nieuwe mogelijkheden door de City of disappointment kunt rijden in plaats van dat je er blijft hangen en stopt. 

Onderdeel 3 : Blijf op koers

Er zijn veel problemen waar je nooit klaar mee bent. Je krijgt hier het geheim van blijvende resultaten. Gedragsverandering is makkelijk, maar hoe zorg je voor gedragsbehoud? 

Krijg nu direct toegang voor €50!

Deze 3 modules staan voor jou klaar.


null


Tijdelijke bonus!

Ontvang nu 2 extra bonussen: Bonus 1:  gratis lidmaatschap van de  groep  Route 66 waar je extra tips, ervaringen krijgt en ervaringen kan delen . 

Bonus 2:  je krijgt de  gewoontetracker,  die maakt van goede voornemens vaste gewoonten.

Heeft mij echt geholpen om mijn doel te bereiken. Om een eenvoudige en doeltreffende manier.

Sylvia

Het is echt lastig om van bepaalde gewoontes af te komen. Het blijft nog steeds een uitdaging. De praktische tips gebruik ik de rest van mijn leven :)

Lesly

Vooral de gewoonte tracker heeft mij goed geholpen. Een super fijne reminder.

Renee