arrow_drop_up arrow_drop_down

Online training gedragsverandering

Bereik blijvend en beter resultaat!

Bekijk wat jij kan leren


16
jaar ervaring als trainer
6

jaar ervaring als spreker

9
jaar ervaring als coach

Als je niks verandert, verandert er niks 

Op bepaalde onderdelen in je leven ben je niet tevreden en daar heb je last van. Zolang je je niet losmaakt van de manier waarop je jouw huidige realiteit ziet, zal elke verandering in jouw leven willekeurig en tijdelijk zijn. Alles wat je in de wereld ziet, is de uitkomst van jouw gedachten en gevoelens. Ongeacht wat je wilt veranderen, je gewoontes bepalen de mate van succes.  

Wel weten en niet doen

Vaak weet je al hoe je kunt veranderen. Alleen doe je het ook? Weten en niet doen is niet weten. Je bereikt niets in je leven door alleen maar te wensen dat iets in vervulling gaat. In actie komen en blijven is essentieel, want hoe ga je om met tegenslagen of als je weer terugvalt in oude beperkende gewoontes.

Mensen die onrealistische verwachtingen van het veranderproces hebben, kunnen gefrustreerd raken en willen opgeven als ze niet snel genoeg resultaat zien.

Deze online training helpt je bij het DOEN en legt uit wat zeer recente onderzoeken over verandering te vertellen hebben en hoe je verandering waar kunt maken. 

Je leert een makkelijk en bewezen route om goede gewoontes te creëren en te breken met slechte gewoontes. 

‘Superleuke, inspirerende en confronterende lezing echt van genoten!’Femke van Zoggel

‘Hélène houdt je een spiegel voor, waardoor je feilloos inzicht krijgt in je eigen gedrag. Zij laat je jouw sterke punten ontdekken en erkennen.’

Monique Londema

‘Veel dank voor de inspiratie maar bovenal de kwetsbaarheid en de stralende energie!’Rianne Spelt

Wat kun je verwachten?

In je eigen tempo en tijd met praktische lessen, inspirerende video’s, handige tools, zelfreflectie momenten en de laatste ontwikkelingen.  

Ga gelijk aan de slag voor maar € 49,-

  • Je leert wat er nog meer nodig is om écht te veranderen;
  • Je krijgt de vier wetten van succesvolle gedragsverandering;
  • Je ontdekt de ergste denkfouten die ontstaan door oeroude driften;
  • Je leert hoe zelfbeheersing werkt en wat je eraan kunt doen;
  • Je krijgt de geheime ingrediënten van succesvolle routines;
  • Je kunt betere beslissingen nemen; 
  • je ontdekt je valkuilen en leert er beter mee om te gaan
  • Je krijgt handvatten om direct zelf aan de slag te gaan.

Ik heb trainingen mogen geven aan:

Onderwerpen van de online training

de vier wetten

We gaan aan de slag met de vier wetten van gedragsverandering voor een beter en blijvend resultaat.

het brein

Je krijgt antwoord op de vraag waarom veranderen meestal mislukt, wat de impact van het brein is. Wat er voor nodig is om het wel voor elkaar te krijgen.

denkfouten

We hebben een groot vermogen om onszelf voor de gek te houden. Je ontdekt de ergste denkfouten, zodat je goed bent voorbereid bij het nemen van beslissingen

gewoontes

Wat helpt je om goede gewoontes te creëren en slechte gewoontes te doorbreken?

zelfbeheersing

We vertonen uitstelgedrag en bezwijken voor verleidingen. Hoe voorkom je dit? Wat zijn de universele zwakheden en welke beheersingsstrategieën kunnen je helpen

route 66

De weg van denken naar doen is bezaaid met valkuilen. Die zijn te vermijden, als je maar weet hoe.  Je krijgt de meest succesvolle route. 

Je krijgt per module tools om mee aan de slag te gaan. Het programma draait om WAT, WAAROM en HOE  van gedragsverandering. Voor meer grip en een leuker, gezonder en zinvoller leven.


Ervaringen over Hélène Oosterhuis als trainer

‘Hélène is een enthousiaste en energieke spreker die ik vanuit eigen ervaring van harte aanbeveel. Zij weet op geheel eigen wijze en met veel humor boeiende boodschappen over zakelijk succes voor het voetlicht te brengen.
De inzichten die Hélène je meegeeft blijven je lang bij en veranderen je kijk op het (zakelijke) leven.’


Denis Pellinkhof

Hélène is naast een prettig mens, een zeer integere, professionele en oprecht geïnteresseerde trainer en coach, die mij door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen tot nieuwe inzichten en zo tot gewenste veranderingen kan laten komen. Hélène leidt een ZOT-avond in een hele prettige, gezellige en open sfeer, waardoor het delen van ervaringen heel natuurlijk is. Je kunt merken dat haar hart ligt bij het in beweging brengen van mensen in de juiste richting. Ik verheug me alweer op een volgende ZOT-avond! 

Rachel de Cock
Ik heb van Hélène een SEH permanente educatie training gehadover sociale vaardigheden bij financieel advies. Hélène was zeervakkundig, goed voorbereid en was een zeer boeiende trainer. Zewist de groep gedurende een aantal uren te enthousiasmeren.


Jolanthe van den Berg

Ervaar hoe mijn trainingen eraan toe gaan

De deelnemers krijgen met plezier nieuwe inzichten, er is altijd een koppeling met de praktijk en borging voor échte gedragsverandering.

Gegarandeerd nieuwe inzichten ook na de online training

Daarom ontvang je 2 extra bonussen: Bonus 1:  gratis lidmaatschap van 12 weken van ons platform waar je extra tips en ervaringen krijgt. 

Bonus 2: Onze methodiek Route 66,  route die gedragsverandering garandeert.

Caroline Kors

Financieringsspecialist

 Grootzakelijk Rabobank

Enthousiast, betrokken en meeslepend!

‘Afgelopen dinsdag 17 november heb ik jouw inspiratie sessie “De kracht van succesvol jezelf zijn” bijgewoond als medewerkster van Rabobank Rijn en Veenstromen. Ik vond het een bijzondere, fijne avond. Als één van de organisatoren van de avond was ik vooral gericht op de reactie en kruisbestuiving tussen alle aanwezige vrouwen. Ik kan je zeggen dat dat proces goed op gang kwam ! Het enthousiasme en de betrokkenheid van alle vrouwen was groot. Het doel van de organisatoren is bereikt. Doordat ik opging in je verhaal, was ik zelf soms even vergeten dat ik organisator was. Een heerlijke en waardevolle avond, zonder twijfel. Bedankt!’

Kleine verandering, groot blijvend resultaat

In deze online training krijg je de meest impactvolle kleine veranderingen voor échte gedragsverandering.