EigenWijze vrouwen met ambitie!

Kom je bij de club?

Meer in verbinding met je EigenWijsheid, voor échte en blijvende stappen in je persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei. Succesvol jezelf worden en blijven daar moet je EigenWijs voor zijn! Wees de vrouw die je wilt zijn 

Onze tijd is te kort om lang te twijfelen. Wacht geen jaren met wat je belangrijk vindt en wat je wilt, begin er vandaag nog mee. 

  • Maak een stap in je persoonlijke ontwikkeling
  • Op de manier die het beste bij je past.
  • Al ons aanbod is gebaseerd op plezier, vrijheid, verbinding en ontwikkeling.
Bekijk de mogelijkheden:
Professioneel en inspirerend
Ik heb Hélène ervaren als een zeer inspirerende, professionele, integere coach/docent met veel humor. Zij kan door haar vraagstellingen en expertise tot de kern van iemands gedrag komen en handvatten aanreiken om hier in de toekomst anders mee om te gaan. De training is een eye-opener geweest en ik ben blij dat ik Hélène heb leren kennen!

Ingrid van de Hulsbeek

Empatisch en gevoel voor humor!
Inspirerend, empatisch en met enorm goed gevoel voor humor en charme is Helene een ontzettend goede en fijne trainer. Ze verstaat de kunst om op een heel prettige en oprechte manier een spiegel voor te houden. Ik vind haar niet alleen een fijne trainer, maar ook een heel erg leuk mens!


Monique Koster
Wat een positieve energie krijg ik hiervan!
Hélène heeft voor een zakelijk vrouwen gezelschap een inspiratiesessie gegeven in thematiek ‘succesvol jezelf zijn’. Wat een positieve energie brengt deze dame met zich mee. Alle dames waren rijkelijk voorzien van nieuwe inzichten en tips en vertrokken zeer enthousiast richting huis! 


Tatja Ruissen-Marschalk

Top inlevingsvermogen 

Hélène is een trainer die hart, hoofd en buik op één lijn heeft en met haar authenticiteit mensen kan raken en ontwikkelen. Uiterst professioneel brengt ze haar kennis over en ziet ze wat er nodig is in iemands ontwikkeling. Ze leidt, begeleidt en raakt met impact. Dankzij haar integriteit en inlevingsvermogen weet zij tot de kern te komen, dat maakt haar enorm bijzonder.’


Imke Weijers
Feilloos inzicht in je eigen gedrag
Hélène leeft haar passie en daar voeren de deelnemers wel bij!. Zij is als geen ander in staat je volledige aandacht te geven. Zij stelt de juiste vragen, zonder antwoord te geven, en luistert echt naar jouw antwoorden. Zij houdt je een spiegel voor, waardoor je feilloos inzicht krijgt in je eigen gedrag. Monique Londema

Inspirerend!

Verschillende keren heb ik Hélène aan het werk gezien, Wat is zij inspirerend! Hélène heeft haar koffertje bij zich met daarin de meest uiteenlopende voorwerpen, zij neemt je mee aan de hand van deze voorwerpen in een verhaal met een boodschap: wees succesvol jezelf want dat is het mooiste dat je jezelf kunt geven. Een verhaal met een lach en soms ook een traan, dat je genoeg stof tot nadenken geeft.

Wilma Helder

Wat kun jij kiezen bij de EigenWijsheid Academy

helene oosterhuis trainingen

Eendaagse trainingen

Investering: €150,- ex btw

Duur: 1 dag

Beter communiceren, meer zelfvertrouwen, vergroten van je kwaliteiten, het vinden van je passie, doelen bereiken, impact vergroten, en werken aan je persoonlijke ontwikkeling.


Elke maand een training met een ander thema. Zo kies je  voor het onderwerp wat nu het beste bij je past. 

Coaching traject

Investering: €1.000,- ex btw

Duur:  8 weken

Liever niet in een groep, maar wel concreet aan de slag met jouw vraagstukken.

Verruim je blik, ervaar verrassende mogelijkheden en ontdek andere oplossingen.

persoonlijk succes halen

Opleiding

Investering: €2.975,- ex btw

Duur: 6 maanden

De meest krachtige theorieën over authenticiteit, verbinding, persoonlijke groei, communicatie, succes en geluk samengebracht in één opleiding. Inclusief: 

* 3 Relaxte me-time weekenden

* 2 Coaching gesprekken

* 4 Online bijeenkomsten

* 4 Dagtrainingen

* 1 Vitaliteit scan met 3 concrete tips

* Eén jaar toegang tot het  online platform van de EigenWijsheid Academy


Voel je nog twijfel, heb je vragen of wil je gewoon even contact? Plan dan hier een gesprek met mij in

arrow_drop_up arrow_drop_down