Succesvol jezelf community

Hét online platform voor vrouwelijke professionals, managers en ondernemers

Join the club!
persoonlijk succes halen

Ben jij ook nieuwsgierig naar ervaringen van anderen, op zoek naar verschillende inzichten, inspiratie, het delen van informatie en leren van elkaar?

Deze online community zorgt voor persoonlijk leiderschap, gedragsverandering en verbinding. Zakelijk & persoonlijk groeien én samen sterker staan.

Wellicht herken jij je hier in..

 1. Je bent aangemeld voor meerdere community's en apps, maar niemand houd je écht een spiegel voor.
 2. Boeken en cursussen belanden na aanschaf vaak op de plank.
 3. Je mist mensen om je heen waarmee je kunt sparren.
 4. In de waan van de dag val je snel weer terug in oude gewoontes en je kunt wel een stok achter de deur gebruiken.

Zodra jij succesvoller jezelf bent ..

 • Neem je regie over jezelf en leef je je eigen leven in plaats van andermans leven.
 • Doorbreek je slechte gewoontes en creëer je goede gewoontes.
 • Ben je in verbinding met jezelf en daardoor met de ander.
 • Sta je optimaal in je kracht.

Wat gaat de Succesvol Jezelf community je brengen?

 • Persoonlijk leiderschap: Maandelijkse  LIVE workshops die o.a. zorgen voor meer zelfvertrouwen, focus, beter loslaten, effectiever communiceren, beter samenwerken, meer innerlijke rust en slechte gewoontes doorbreken.
 • Gedragsverandering: Je wordt op diverse manieren geprikkeld om nu echt je doelen te behalen. Je ontvangt wekelijks concrete tips en tools voor zakelijk & privé. 
 • Verbinding: Een plek waar je vragen kunt stellen, kennis deelt, successen viert en inspiratie oogst met andere ambitieuze vrouwen.

Dit is waarmee de community jou gaat helpen

Verbinding

Een inspirerende omgeving. Leer van de successen van anderen. Deel je kennis en  breid je netwerk uit met andere ambitieuze vrouwen.


Ontwikkeling

Ontvang op verschillende manieren kennis. Dit zorgt voor zelfontwikkeling en ontwikkeling van anderen.

Plezier

Je krijgt tools voor meer werkplezier, meer ontspanning, meer energie en meer plezier in dat wat je doet.


Maandelijks opzegbaar

Het is altijd het proberen waard. Geen abonnement van een jaar, wanneer je dit niet wilt. Het is gewoon maandelijks opzegbaar.

Online LIVE events

De online live events zorgen voor de directe interactie met elkaar, de stok achter de deur en/of het spiegelmoment.

Vrijheid

Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle live sessies worden opgenomen en in de community geplaatst
Inspirerend en overzichtelijk platform
De Succesvol Jezelf community is een inspirerend en overzichtelijk platform waar een diversiteit aan vrouwelijke ondernemers in zitten en ook leuke thema's aan bod komen. Wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat er iedere maandag een gezamenlijke kick-off van de week is. Kort en krachtig, zodat je je week goed kunt beginnen. Hélène is zelf ook lekker actief in de community en ze deelt veel praktische tips die waardevol zijn om succesvol jezelf te kunnen zijn.


Wat mij betreft echt een aanrader!

Siti Muntanah

Virtual Assistent

Een plek waarop je terug kunt vallen

De Succesvol Jezelf community van Hélène is voor mij dé plek waarop ik terug kan vallen wanneer even uit balans ben. Als Online Business Manager, met vele klanten, opdrachten en lanceringen, is er altijd wel iets te doen. Ik moet daarbij alleen niet mijzelf vergeten. 😉

Hélène geeft concrete tips die je gemakkelijk kunt toepassen in je leven, in allerlei verschillende vormen. Ook heel fijn dat er een app is voor je telefoon.


Ik kan het membership iedereen aanraden!

Astrid Damen

Online Business Manager

Wat een positieve energie krijg ik hiervan!
Hélène heeft voor een zakelijk vrouwen gezelschap een inspiratiesessie gegeven in thematiek ‘succesvol jezelf zijn’. Wat een positieve energie brengt deze dame met zich mee. Alle dames waren rijkelijk voorzien van nieuwe inzichten en tips en vertrokken zeer enthousiast richting huis! 
Tatja Ruissen-Marschalk

Beleidsmedewerker

Items die je onder andere ontvangt in de community

Succesvol Jezelf - wekelijke planner
Wekelijkse focus planner
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Een planner die je wekelijks kunt invullen zodat je nog succesvoller jezelf kunt zijn. Deze kun je ook gebruiken tijdens onze wekelijkse online LIVE 'Plan je beste week' sessie.
Succesvol Jezelf - Motivatie Journal

Succesvol Jezelf Journal - 30 dagen reflectie

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Een maandelijkse motivatie journal die zorgt voor persoonlijke groei en nog meer verbinding met jezelf. Deze kun je dagelijks invullen en hier staan tips in op zowel zakelijke als privé vlak.

Start direct met beter en blijvend resultaat

Succesvol jezelf

€33,33
Per maand excl. BTW
  • Toegang tot hét online platform
  • Toegang tot de Succesvol Jezelf app
  • Wekelijkse Succesvol Jezelf planner
  • Elke maandagavond LIVE 'In gesprek met Hélène'
  • Meditaties, visualisaties, relax & energie tools 
  • Wekelijkse praktische tips - zakelijk & privé
  • Succesvol Jezelf Journal - 30 dagen zelfreflectie
  • Challenge van de maand
  • Maandelijkse 90-minuten LIVE workshop
  • Toegang tot mijn online workshop 'Route 66'
Top inlevingsvermogen

Hélène is een trainer die hart, hoofd en buik op één lijn heeft en met haar authenticiteit mensen kan raken en ontwikkelen. Uiterst professioneel brengt ze haar kennis over en ziet ze wat er nodig is in iemands ontwikkeling. Ze leidt, begeleidt en raakt met impact. Dankzij haar integriteit en inlevingsvermogen weet zij tot de kern te komen, dat maakt haar enorm bijzonder.’

Imke Weijers

Experience director 

Feilloos inzicht in je eigen gedrag
Hélène leeft haar passie en daar voeren de deelnemers wel bij!. Zij is als geen ander in staat je volledige aandacht te geven. Zij stelt de juiste vragen, zonder antwoord te geven, en luistert echt naar jouw antwoorden. Zij houdt je een spiegel voor, waardoor je feilloos inzicht krijgt in je eigen gedrag.

Monique Londema

Financieel Planner

Inspirerend!
Verschillende keren heb ik Hélène aan het werk gezien, Wat is zij inspirerend! Hélène heeft haar koffertje bij zich met daarin de meest uiteenlopende voorwerpen, zij neemt je mee aan de hand van deze voorwerpen in een verhaal met een boodschap: wees succesvol jezelf want dat is het mooiste dat je jezelf kunt geven. Een verhaal met een lach en soms ook een traan, dat je genoeg stof tot nadenken geeft.

Wilma Helder

ondernemer - Helder(e) fotografie

Hi! Ken je mij al?

Na twintig succesvolle jaren in de financiële wereld gooide ik in 2009 het roer om. Stapje voor stapje onderging ik de transformatie van denken naar voelen. Ik leerde mijn intuïtie te volgen en zag hierdoor nieuwe kansen die ik voorheen niet opmerkte. Ik ging van controle houden over mijn gevoel tot voelen wat mij controleert. Ik leerde mijzelf te laten zien en stapte uit mijn comfortzone. Kortom: ik werd succesvol mezelf.

Nu deel ik al jaren mijn kennis en ervaring als veelgevraagd spreker, trainer, coach en ondernemer. Ik stimuleer iedereen om de kracht van succesvol jezelf zijn te ontdekken.